Dijkham bouw

DIJKHAM bouw is VCA** gecertificeerd.
Klik hier voor het certificaat.

DIJKHAM bouw is ISO 9001 gecertificeerd.
Klik hier voor het certificaat.

DIJKHAM bouw is ISO 14001 gecertificeerd.
Klik hier voor het certificaat.

DIJKHAM bouw is een erkend leerbedrijf.
Klik hier voor het certificaat.

Klik hier voor de DIJKHAM bouw KAM-beleidsverklaring.

Klik hier voor het DIJKHAM bouw Toepassingsgebied.

Klik hier voor de DIJKHAM bouw Algemene Onderaannemings- en inkoopvoorwaarden (versie 2 2018).

Privacyverklaring DIJKHAM bouw.

 

 

 

 

 

Teamspeler met een eigen inbreng

DIJKHAM bouw is een landelijk opererend bouwbedrijf in Nijkerk. De ongeveer 60 werknemers vormen een organisatie die wordt gekenmerkt door korte lijnen, flexibiliteit en heldere communicatie.

DIJKHAM bouw werkt graag in bouwteamverband. In dit samenwerkingsverband onderscheidt DIJKHAM bouw zich door een schat aan specialistische kennis in te brengen. Vroegtijdig in het bouwproces kunnen nauwkeurige kostenramingen gemaakt worden. Ook bij aanbestedingen is DIJKHAM bouw een concurrerende en kwalitatief hoogstaande en betrouwbare partner. Voor DIJKHAM bouw staat altijd de vraag centraal op welke wijze en in welke bebouwde omgeving de opdrachtgever haar eigen bedrijfsproces optimaal kan invullen.

Breed werkterrein

DIJKHAM bouw is al bijna 50 jaar succesvol actief in de bedrijfshuisvesting. DIJKHAM bouw mag zich specialist noemen in met name de food-, transport- en koel/vriessector. Daarnaast heeft DIJKHAM bouw jarenlange ervaring met uiteenlopende bouwwerkzaamheden in de horeca-, automotive- en zorgsector.

Deze diversiteit aan disciplines en een bouwstrategie toegesneden op de specifieke wensen van een opdrachtgever, maakt dat DIJKHAM bouw zich onderscheidt van andere bouwbedrijven.

Specialist in de foodsector

Iedere voedselveilige productieomgeving heeft haar eigen specifieke kenmerken. DIJKHAM bouw is volledig op de hoogte van de hygiëne normen en de hiervoor benodigde bouwkundige constructies. Ook de geldende milieu- en veiligheidseisen leveren voor DIJKHAM bouw geen verrassingen meer op.

Ervaring met optimale logistiek

DIJKHAM bouw is door haar jarenlang opgebouwde specialistische kennis en ervaring onderscheidend voor wat betreft logistieke processen. De eisen en voorwaarden in een logistiek proces zijn veelomvattend. DIJKHAM bouw beschikt over het vakmanschap en de knowhow om ook van uw project een succes te maken!