Card image cap


Over ons

Wij zijn DIJKHAM bouw! Bedrijfshuisvesters in hart en nieren. Met ruim zestig collega’s geven wij iedere dag weer in heel Nederland vorm aan duurzame en toekomstbestendige bedrijfshuisvesting. Onze jarenlange ervaring maakt dat we ons met recht en trots een specialist mogen noemen op het gebied van huisvesting voor de sectoren logistiek, food, koel & vries, automotive, horeca en zorg.


Wat doet DIJKHAM bouw?

Vanuit onze vestiging in Nijkerk werkt DIJKHAM bouw al ruim 50 jaar succesvol in de bedrijfshuisvesting. Door een diversiteit aan disciplines en een bouwstrategie toegesneden op de specifieke wensen van een opdrachtgever, onderscheidt DIJKHAM bouw zich van andere bouwbedrijven.

Onze opdrachtgevers weten ons reeds vele jaren te vinden; door een schat aan specialistische kennis kan DIJKHAM bouw al vroegtijdig in het bouwproces een nauwkeurige kostenramingen opstellen. Ook bij aanbestedingen is DIJKHAM bouw een concurrerende en kwalitatief hoogstaande en betrouwbare partner. Voor ons staat altijd de vraag centraal: "Op welke wijze en in welke bebouwde omgeving kan onze opdrachtgever haar eigen bedrijfsproces optimaal invullen?".

Missie

DIJKHAM bouw bestaat uit een hecht team met een familiaire sfeer; daar zijn we trots op. Samen willen we op succesvolle wijze een optimale werkomgeving realiseren in de bedrijfshuisvesting voor opdrachtgevers in Nederland. Onze opdrachtgevers moeten met een goed gevoel terug kunnen kijken op de voorbereiding, het bouwproces en de nazorg. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier met onze bouwpartners; dat is onze kracht. Bij de uitvoering van onze projecten zijn veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid onze prioriteiten.

Visie

Een belangrijk uitgangspunt is dat we naast onze opdrachtgevers staan. Door onze klantgerichtheid en ruim 50 jaar ervaring in de bedrijfshuisvesting kunnen we gezamenlijk het beste resultaat creëren en opdrachtgevers ontzorgen. Wij zijn open, eerlijk en transparant in onze communicatie. Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we opdrachtgevers nog beter bedienen.  

Card image cap


Card image cap

Het DIJKHAM-DNA

Onze aanpak, gestoeld op ruim vijftig jaar kennis en ervaring, laat zich kenmerken door korte lijnen, flexibiliteit en eerlijke en open communicatie. En we werken graag samen. Samen met onze opdrachtgevers, adviseurs en bouwpartners. We komen goed tot ons recht in bouwteams. Wij brengen een schat aan kennis en ervaring in, uiteindelijk vermenigvuldigt dat alleen als je het ook deelt. Hoe eerder wij bij een traject worden aangehaakt hoe liever. Zo zorgen we samen voor de beste, maar ook haalbare ontwerpen en koppelen we daar een passende raming aan. Een concurrerende speler zijn we ook zeker op de aanbestedingsmarkt, waar we altijd kwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunten nemen. Welke contractvorm ook gekozen wordt, er staat voor ons altijd één vraag centraal: hoe kan onze opdrachtgever een optimale invulling geven aan haar eigen bedrijfsproces en welke huisvesting past daar het beste bij.

En niet alleen hebben we kennis van en ervaring met het ontwikkelen en bouwen van de toekomstbestendige bedrijfshuisvesting, we weten als geen ander hoe we het logistieke proces in moeten richten en vanzelfsprekend kennen we de laatste normen en eisen op het gebied van hygiëne, duurzaamheid, veiligheid en milieu en weten we hoe we die moeten toepassen.

De DIJKHAM bouw cultuur

In 1969 in Nijkerk opgericht als familiebedrijf is dit gevoel nog dagelijks voelbaar bij DIJKHAM bouw; we zijn nog steeds een bedrijf waarin snel geschakeld wordt, er korte lijnen in communicatie zijn en vooral iedereen elkaar weet te vinden. We doen het sámen, iedere dag opnieuw. Daar zijn we trots op; het team maakt het mogelijk om voor onze opdrachtgevers hun project van A tot Z uit te voeren op onze 'eigen' wijze. Onze medewerkers zijn een afspiegeling van onze omgeving, veelal lokale medewerkers die de daardoor lokale mentaliteit als geen ander kennen. We staan met onze voeten in de klei, werken graag, hard en zorgvuldig, maar houden zeker ook van ontspanning en beloning. Alles wat nodig is voor een goede werk - privé balans en daardoor gezonde en gemotiveerde medewerkers, die de basis van DIJKHAM bouw vormen.

Card image cap